Menu

Empresa

Los productos "delicatessen" de Crackies son ideales para cualquier ocasión y son un detalle original.L’aventura de Crackies comença l’any 1998, de la mà del seu fundador i creador. Aquest prové del món de la viticultura, i decideix provar sort en l’elaboració d’un producte típic vilafranquí fet d’ametlla Marcona i de xocolata.

Inquiet i perfeccionista, compta amb els serveis d’un bromatòleg, especialista en rebosteria, i especialment amb el recolzament i la veterania dels seus pares.

L’any 2002, crea la Cracknia, petit i dolç plaer d’ametlla, i innova pel que fa a sabors. Mitjançant una minuciosa selecció de matèries primeres, desenvolupa al seu obrador artesà la Crackania de Mango i Canyella, la de Fruita de la passió i la de Flor de taronger, així com la Crackania Tradicional típica de Vilafranca.

Crackies és una empresa molt vinculada a la cultura i tradició vilafranquines, i col·labora amb diferents projectes de la ciutat, com els Castellers, la Basílica de Santa Maria i el Drac de Vilafranca del Penedès. Alhora, la voluntat exportadora fa que l’empresa sigui present a fires internacionals com la ISM de Colònia, la Speciality & Fine Food Fair de Londres o la SIAL de París.

A l’actualitat, Crackies disposa d’una botiga de venta al públic al centre de Vilafranca del Penedès on hi són exposats tots els seus productes, que han anat augmentant al llarg del sabors, els productes recoberts de xocolata amb l’avellana, el festuc o les fruites confitades i els torrons nadalencs.

Els productes “delicatessen” de Crackies són ideals per a qualsevol ocasió i són un detall original.

Crackies s’adapta als temps, i s’adapta als seus clients..